28 Ekim 2024

Samsun Keşif Kampüsü’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

0

SAMSUN KEŞİF KAMPÜSÜ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bilimin heyecan verici dünyasına öğrencileri davet ederek birlikte keşfetme ve öğrenmelerine olanak tanıyan Samsun Keşif Kampüsü’nde Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıl dönümüne özel düzenlenen “Bilimin Işığında Cumhuriyet Çocukları Buluşuyor” etkinliğinde çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile bayram ruhunu doyasıya yaşadı. 

BAYRAM RUHUNU YAŞADI 

Atakum İlçesi’nde Keşif Kampüsü’nün bulunduğu alanda kurulan 29 Ekim temalı atölyelerde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler çocukların eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamalarını sağlandı. Yüz boyama, palyaço gösterileri ve çeşitli oyunlar gibi aktivitelerle dolu olan bu özel gün, hem çocuklara hem de ailelerine neşe dolu anlar yaşattı. Etkinlikler kapsamında çocuklar, Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini öğrenirken, eğlenceli zaman geçirmenin de keyfini çıkardı. Aileler de bu coşkulu atmosferde çocuklarıyla birlikte eğlenerek bayram ruhunu yaşadı. 

Keşif Kampüsünde düzenlenen etkinlik hem eğitici hem de eğlenceli bir ortam sunarak geleceğin liderleri, bilim insanları olacak çocuklara Cumhuriyet’i daha ileriye taşıyacak değerleri kazandırmak amacıyla gerçekleştirildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir