18 Ekim 2024

Samsun Büyükşehir Belediyesi o kafeleri yeniden açıyor!

0

Eski Başkan Mustafa Demir döneminde ihaleye verilerek işletilemeyen ve kapatılan Amisos Kafe ile Sevgi Kafe, Halit Doğan’ın talimatıyla başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet verecek.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile birlikte açılış için gün sayan Amisos Kafe’yi ziyaret etti. Doğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşsiz manzarası ile kendine hayran bırakan mekan Amisos Kafemizdeyiz. Cuma günü hizmete girecek olan Amisos Kafemizi, İl Başkanımız Mehmet Köse ile ziyaret edip incelemelerde bulunduk. Samsun’umuzun değerlerinin, hafızasının ve zenginliklerinin farkında olarak, insanımızın gönlünde güzel bir yer edinebilme gayesiyle hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

SEVGİ KAFE DE AÇILACAK

Öte yandan İlkadım sahilinde bulunan Sevgi Kafe’de de çalışmaların sürdüğü ve cuma günü açılması beklendiği öğrenildi.

KONKORDATO İLAN ETMİŞTİ

2023 Ağustos ayında kapanan kafelerle ilgili eski başkan Mustafa Demir şunları söylemişti: “Sevgi Kafe ve Amisos Kafe’yi açık ihaye çıktık, en yüksek fiyatı veren firma aldı. Firma mali zorluğa düştü ve kiralarımızı ödemedi. Bu nedenle konkordato ilan etti ancak mahkeme kabul etmedi. Ortada bir iflas durumu var. Firma süreci iyi işletmediği ve hijyenik olmadığı için kapatma kararı aldık.”

FİKİR İŞÇİSİ: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir