19 Ekim 2024

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: “Kamu kaynakları verimli kullanılıyor”

0

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, göreve başladıklarından bu yana ilçenin rehabilite edilmesi anlamında tüm eksikliklerin giderilmesi için var gücüyle çalıştıklarını belirterek, “Bugüne kadar aksayan eksik olan hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız” dedi.

EKİPLERDEN YOĞUN MESAİ

Başkan Kurnaz, Samsun Medya Grubu’na yaptığı açıklamada, İlkadım’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekiplerin sahada yoğun mesaide olduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Kurnaz şunları söyledi: “Yaz başlangıcı olduğu için park ve bahçelerimizi toparlıyoruz. Asfalt, kaldırım çalışmalarını, bozuk olan yolları hızlı bir şekilde iyileştiriyoruz. İlçemizi hızlı bir şekilde rehabilite etmeye başladık. Bozuk olan yollarımız önceliğimiz. Yenilenmesi gereken yolları da SASKİ’mizden gelen plan doğrultusunda yapacağız. Onlar da bazı bölgelerde içme suyu hatlarını yenilemek istiyorlar. Yollar tekrar bozulmasın diye planlı koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. SASKİ çalışmalarını bitirdikten sonra biz de yenilenmesi gereken yollara gireceğiz. Temizlik birimlerimiz çok hızlı bir şekilde çalışıyor. Sokaklarımız yıkanıyor. Bundan sonra, bugüne kadar aksayan eksik olan hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız.”

VATANDAŞIMIZ MÜSTERİH OLSUN

Sosyal projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kurnaz, “Ücretsiz düğün salonu taleplerimizi alıyoruz. Dar gelirli ailelerimizin ve tek maaşla geçinen emeklilerimizin çocuklarını evlendiriyoruz.  Adaylık sürecinde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz hizmetlerden biri de Huzur Kafeydi. Yaşlılarımızın  bir arada bulundukları. Onları evlerinden alarak, kendi gelebilenin kendi geldiği bir ortamda zaman geçirecekleri, ufak tefek ikramlarımızın olduğu mekanları da açıyoruz. Söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Belediyemizin bize emanet ettiği kaynakları bize emanet ettiği şehri en iyi şekilde onların hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki zamanlarda daha güzel hizmetlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir