19 Ekim 2024

Alaçamlı sporcu Türkiye şampiyonu oldu

0

18 İLDEN SPORCU  

Aydın’ın İncirliova ilçesinde Okulsporları Bocce Gençler Türkiye Şampiyonası gerçekleşti. Türkiye genelinden grup müsabakalarında derece elde eden 18 ilin katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, Türkiye genelinden grup müsabakalarında derece elde eden 18 ilin katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, Volo ve Petank kategorilerinde genç erkekler ve genç bayanlar mücadele etti. 

SAMSUNLU SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Çekişmelere sahne olan maçlarda, Genç kızlar kategorisinde Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Coşguner, üstün performansıyla Volo Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşattı. 

BÜYÜK GURUR 

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, “2 gün süren çok yoğun ve çekişmeli maçlara sahne olan Türkiye Şampiyonasından Samsun iline Türkiye Şampiyonu olarak dönmenin gururunu yaşıyoruz. Aylarca süren yoğun ve yorucu bir antreman proğramı ile Türkiye Şampiyonasına hazırlandık. Alaçam gibi küçük bir ilçeden Bocce branşında 17 milli sporcu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir