20 Ekim 2024

Samsun’da özlenen tablo! Başkan Halit Doğan gençlere sordu, takdir topladı

0

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Doğu Park’ta kullanım özelliğini kaybetmiş alanın nasıl kullanılması gerektiğini gençlere sordu. Sosyal medyadan yorum yağmuruna tutulan paylaşımda gençler ve vatandaşlar hem önerilerini dile getirdi hem de ortak akılla projelere yön veren Doğan’a bu davranışından dolayı teşekkür etti.

HALİT DOĞAN SOSYAL MEDYADAN SORDU 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Halit Doğan, Sevgili Gençler; Doğu Park’ta kullanım özelliğini kaybetmiş bu alanı neye çevirmemizi arzu edersiniz Şehrin geleceği sizsiz olmaz, güzel fikirlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞIM İLGİYLE KARŞILANDI

Paylaşım kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim alırken, Doğan’ın gençlerin ve kentte yaşayanların fikrini sorması ilgiyle karşılanırken, sosyal medya kullanıcıları taleplerini dile getirdi. 

“NAZAR DEĞMESİN”

Doğan’ın paylaşımına gelen “Sayın başkan size ilk kez yazıyorum, hâli hazırda önyargılarım var lâkin üslubunuz çok hoş. Geride kalan günlerde icrâ etmeye çalıştığınız işleri de görüyor, takip ediyoruz. Temenni ederim ki aynı samimiyetle bu şehre hizmet edesiniz. Nazar değmesin” yanıtı ise dikkat çekti. 

İşte o paylaşımlardan birkaçı; 

FİKİR İŞÇİSİ: ELÇİN ABDİK 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir