22 Ekim 2024

Promosyon ücreti değişti! O banka tek seferde 58 bin TL verecek!

0

İlk kez 2017 yılında hayata geçirilen uygulamayla birlikte emekliler banka promosyonlarından yararlanmaya başladı. 2024 yılının gelmesiyle özel bankalar, promosyon tutarlarında tekrar bir artışa gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz aylarda devlet bankalarının promosyonlar tutarlarını artırdıklarını söylemesi üzerine özel bankalarda harekete geçerek promosyon tutarlarını güncelledi. Promosyon kapsamında bankalar emeklilere 10 bin TL ile 20 bin TL arasında promosyon veriyor.

Emeklilerin yanı sıra, çalışanlar için de maaş promosyonlarından faydalanabiliyor. Maaşını anlaşma sağlayacağı bankaya taşıyan emekli veya çalışanlar bu sayede bankanın sunduğu promosyon kampanyasından yararlanabiliyor.

Bankalar, çeşitli kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri ve üniversitelerle bir takım görüşmeler gerçekleştirerek çalışanların maaş promosyonlarını belirliyor. Bu görüşmeler sonucunda sağlanan anlaşmalar sayesinde çalışanlar yüksek promosyonlar alıyor.

58 BİN TL PROMOSYON VERİLECEK

Konuya ilişkin Haziran ayında önemli bir duyuru geldi. O bankayla yapılan anlaşma sonucunda rekor düzeyde sunulan promosyon teklifleri kabul edildi.

Bir banka 58.000 TL’ye varan promosyonlar sunacaklarını açıkladı. Bu rakamın duyan diğer bankalarda da rekabet arttı ve bu yönde adım atılmak için harekete geçildi.

Haziran ayının ilk günlerinde rekor promosyon anlaşması sağlandı. Haziran ayının başlarında, Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No’lu Şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank ile anlaşma sağlanarak çalışanlar için 58 bin TL’lik rekor bir promosyon anlaşması sağlandığını duyurdu.

Türk Eğitim Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Çolak, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çolak Instagram hesabından paylaştığı gönderi de haberi duyurdu. 1992 yılında kurulan Kayseri Türk Eğitim Sen’in Kayseri 1 Nolu Şube başkanı Muharrem Çolak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Çolak, “Yetkili olduğu Kocasinan ilçesi promosyon anlaşmasından alnının akıyla çıkmayı başarmıştır. İhale 58.000 TL ile Akbank tarafından alınmıştır. 3 YILLIK ve PEŞİN! Tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olsun” notunu düştü.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir