22 Ekim 2024

Haluk Levent Süper Lig’e atıldı! Bakın hangi takıma gidiyor

0

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, bu kez kendisi için önemli bir adımı paylaştı. Teknik direktör yardımcısı olduğunu açıklayan şarkıcı, takımını da duyurdu.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay ilinin yanında olup yardımda bulunan şarkıcı Haluk Levent, verdiği haberle takipçilerini şaşırttı.

Hatayspor Teknik Direktör Yardımcısı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Haluk Levent, bir de elinde formayla ve Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat ile verdiği pozu paylaştı. Anlaşmasını bir paylaşımla duyuran şarkıcı, olumlu tepkiler aldı.

GÖREVİNİN DETAYLARINI PAYLAŞTI

Ünlü isim, teknik direktör yardımcılığı görevi boyunca para almayacağını, her maç öncesi futbolcuları görüntülü arayarak şarkı söyleyeceğini ve motive edeceğini, görevinin bu olduğunu söyledi. İşte o paylaşıma düştüğü not:

“Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat ile anlaştım. Artık teknik direktör yardımcısıyım. Para almayacağım. Görevim her maçtan önce futbolculara telefonla görüntülü bağlanıp şarkı söyleyip ardından “haydi çocuklar” diyerek motive etmek. Sabırsızca bekliyorum.”

HATAY’IN YANINDA OLMUŞTU

Levent, 6 Şubat 2023’te yaşanan deprem felaketi sonrası kurucusu olduğu AHBAP Platformu ile yardımlarını depremzedelerden esirgememiş, birçok yardımda bulunmuştu.

Levent’in yeni görevi de çok konuşulan görevleri arasına eklendi.

ALINTI: KAMU SON HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir