22 Ekim 2024

Muhtarlardan Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaret! Sorunları anlattılar

0

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, Beyören Mahallesi Muhtarı Arif Akdaş, Mesudiye Mahallesi Muhtarı Süleyman Altın ile Doğançayır Seyit Ahmet Çelik, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. 

DOSYA SUNDULAR

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, İl İdare Kurulu Müdürü Cafer Uyar ve İl İdare ve Denetim Müdürü İsmail Gürgenyatağı’nda hazır bulunduğu ziyarette muhtarlar, Beyören, Doğançayır ve Mesudiye mahallelerindeki meralar ile Amasya-Samsun il sınırında bulunan arazi konusundaki dosyaları Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya teslim ederek konular hakkında bilgiler verdiler.

SINIR PROBLEMLERİ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, Vali Tavlı’ya teşekkür ederek, “Sayın Valimize mahallelerimizdeki meraların durumları ile Amasya Samsun il sınırda yaşanan sınır problemleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarma ve konular ile ilgili dosyayı kendisine teslim etme imkanı bulunduk. Bir kez daha Valimiz Sayın Orhan Tavlı’ya nazik kabulleri ve iletmiş olduğumuz konulardaki hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

FİKİR İŞÇİSİ: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir