22 Ekim 2024

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Başkan Halit Doğan Kuş Cenneti’nde: “Eşsiz bir zenginlik”

0

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, kente gelen tüm misafirleri Kuş Cenneti’nin eşsiz seyir zevki veren manzarasını, faunasını ve florasını görmeye davet etti.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Tavlı ve Başkan Doğan, hafta sonunda Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde gezintiye çıktı, bölge yetkililerinden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Doğal ortamın tadını çıkararak bisiklet süren, gezintiye çıkan ve kuşları gözlemleyen Vali Tavlı ve Başkan Doğan,  Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nin eşsiz bir zenginlik olduğunu vurguladı. 

“MUHTEŞEM DOĞAL BİR ZENGİNLİK”

Vali Orhan Tavlı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Samsun’umuzun muhteşem doğal zenginliği Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ndeyiz. Subasar ormanları, sazlıkları, sulak alanları, mandaları, yılkı atları ve rengarenk kuşlarıyla her zamanki gibi yine ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Samsun Kültür Yolu Festivali etkinliklerine katılmak üzere ilimize gelen misafirlerimizi Kuş Cenneti’nin eşsiz seyir zevki veren manzarasını, faunasını ve florasını görmeye davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir