23 Ekim 2024

Zorlu Anaokulu’nda mezuniyet heyecanı! Samsun’da minikler unutulmaz anlar yaşattı

0

Zorlu Anaokulu’nun birbirinden yetenekli öğrencileri, yöresel halk oyunları, modern danslar, İngilizce gösterileriyle harika performanslar sergilediler. Mezuniyet coşkusunu ve heyecanını yaşayan öğrencilerin gösterileri davetlilerden büyük beğeni topladı. 

GURUR VE SEVİNÇ BİR ARADA

3 yaş grubu minikler Şirinler gösterileri ile davetlilere eğlenceli anlar yaşatırken, Tüm Zorlu Anaokulu idari kadro, öğretmen ve öğrencileri sahnede Türk bayrakları eşliğinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla 100. Yıl Marşı ve Parla şarkısını seslendirdi. 6 yaş grubu öğrenciler, sahnede keplerini atarak mezun olmanın gururu ve sevincini yaşadılar.

“KENDİLERİNE OLAN GÜVENLERİ ARTIYOR”

Çocukların toplum önünde kendini ifade edebilme, kendine olan güvenini artırma, Türk kültürünü tanıma ve sergileme, büyüdüklerinde arşivlerinde güzel anıların olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladıklarını kaydeden Zorlu Anaokulu Kurucu Temsilcisi Sabiha Zorlu, “Bütün yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar ve en önemli adımlarından biri olan anaokulu eğitimlerini başarıyla tamamladılar. 6 yaş grubu öğrencilerimizi okulumuzdan uğurlamanın hüznünü yaşarken diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık. Bütün bir yılın heyecanını öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimizle paylaşıyor olmaktan çok mutluyuz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Anaokulumuzdan mezun olan 6 yaş öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. 

ONLARIN İZLERİ HEP KALACAK

Mezuniyet gösterilerini heyecanla hazırladıklarına değinen Zorlu Anaokulu Müdürü Neslihan Parlak da, “Biz çocuklarımızla beraber öğrendik okulun sadece 4 duvarla çevrili üstünde çatısı olan bir yer olmadığını. Okul evdir, bağdır bahçedir, ormandır her yerdir. Biz çocuklarımızla yeryüzünü okul bildik, bu yüzden onlar bizden hiç gitmeyecekler.. İzleri hep kalacak, özellikle öğretmenlerinde.. Çünkü en büyük emek öğretmenlerinin.. Onları, yüreğinden öpüyorum.. mezun olan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum . Geçen yıl da söylediğim gibi, sizden aldığımız emanetleri tekrar sizlere emanet ediyoruz. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

18 YILLIK EĞİTİM BİRİKİMİ

18 yılı aşkın bir eğitim birikimine sahip olan Zorlu Eğitim Kurumları’nın kurulduğu günden itibaren işini çok ciddiye aldığını ve hedefini hep yüksek tuttuğunu dile getiren Zorlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahat Kayhan ise şunları söyledi: “Kısa sürede Zorlu Anaokulu, Zorlu Koleji ve Zorlu Kurs Merkezi ile Samsun’da adından yıllardır söz ettirirken 4. şubesi olan Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi’ni İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Eğitim Kurumları işbirliği ile hayata geçirdi. Seçkin kadrosu, nitelikli yayınları, etkin ders ve başarı takibiyle herkesin güvenini kazandı. Eğitimdeki yüksek başarı ve performansından dolayı yıllarca Samsun dan kendisinden söz ettirdi. Başarısı birçok saygın kuruluş tarafından ödüllendirildi. Zorlu Eğitim Kurumları hedefimizi büyük tutarak, Atatürk’ün tarihi sözünde ifadesini bulan ‘Büyük Milletimize’ yakışır nitelikte fiziki yapısı, yüksek teknolojisi ve çağdaş eğitim anlayışıyla uluslararası standartlarda bir okul kurduk. Amacımız; yeniliğe açık, akademik eğitimin yanında etkin yabancı dil öğretiminin yapıldığı; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle zenginleştirilmiş programıyla, hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen ufku geniş, özgüveni yüksek, ‘Dünya Vatandaşı’ seçkin bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışan Zorlu Eğitim Kurumları, çocuklarımız; bugünün mutlu ve başarılı çocukları, yarının üretken ve saygın bireyleri olacağına inancımız tamdır. Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, entelektüel nesiller yetiştirmek okullarımızın vazgeçilmez amacıdır.

SAMSUN’UN EN BÜYÜK EĞİTİM ZİNCİRİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Zorlu Eğitim Kurumları ciddi bir gelecek tasarımının geniş ölçekli bir vizyonunun bütün kararlara ve çalışmalara eşlik ettiği eğitim sürecinde dershaneleri, kursları, okulları ile Samsun’un en büyük en büyük eğitim zincirine hayata geçirmiştir.

“BAŞARIYA GİDEN YOL ‘ZORLU’DAN GEÇER”

Öncü ve diğer kurumlara örnek bir kurum olarak eğitim hayatına Saygın bir marka olarak devam etmektedir ve diyoruz ki; başarıya giden yol ‘Zorlu’dan geçer.”

FİKİR İŞÇİSİ: ELÇİN ABDİK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir