23 Ekim 2024

MHP TBMM Grup Toplantısı’na Samsun damgası

0

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Toplantısı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirildi. MHP Samsun İl Teşkilatı, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, meclis üyeleri, Samsun Ülkü Ocakları, Kamu-Sen, Türk-Yerel Hizmet Sen, Türk Enerji-Sen başkanları ve beraberindekiler grup toplantısında hazır bulundu. 

“TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısı sonrasında da MHP Samsun İl Teşkilatını  MHP Samsun milletvekili İlyas Topsakal ağırladı. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Topsakal, “Bu hafta Meclis Grup Toplantımızda Samsun MHP İl Başkanımız Burhan Mucur, MHP Samsun İl Yönetimimiz, MHP Samsun İlçe Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Asarcık Belediye Başkanımız Şerif Kılağuz, meclis üyelerimiz, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar ve Samsun Ülkü Ocakları Yönetimi, Kamu-Sen ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erdem ve Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir ve muhtarlarımızı ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Topsakal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısı ve TBMM ziyaretinden fotoğraf karelerini de sosyal medya hesabından paylaştı. 

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir