25 Ekim 2024

Samsun’da fedakar anneye plaket

0

Samsun’un ilk kaynaştırma öğrencilerinden biri olan özel çocuk Ecrin Atlı’nın annesi Fatma Atlı, eğitim hayatı boyunca çocuğunu bir an bile yalnız bırakmayarak yaptığı fedakarlıklardan dolayı, Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından ‘yılın annesi’ seçildi.

“HERKESE ÖRNEK OLSUN” 

Fatma Atlı’nın yaz-kış demeden kızının yanında olduğunu kaydeden Okul Müdürü Sibel Güngör: “Yaz demeden kış demeden her gün okulumuzu ziyaret eden kızını asla yalnız bırakmayan dünyanın en güzel, en yürekli, en fedakar, en bilinçli annesi Fatma Atlı hanımın çabasının buradaki bütün öğrenci annelerine örnek olmasını temenni ediyorum. Tüm anneler böyle sorumluluk sahibi olurlar diliyorum. Biz de bu fedakarlıklarından dolayı Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Fatma hanımı yılın annesi seçtik” dedi. Güngör Atlı’ya çiçek ve plaket takdim etti. 

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR 

Yılın annesi seçilen Fatma Atlı da, “Sizleri tanımaktan ve her gün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyarak çok duygulandım. İyi ki varsınız. Sizlerin emekleri ve çocuklarımıza verdiğiniz katkılar için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

OKULUN GURURU OLDU 

Samsun’un ilk kaynaştırma öğrencisi olan ve lisede okuyan down sendromlu Ecrin Atlı,  il şampiyonalarında gülle atma ve cirit atmada ikincilik, atletizmde de üçüncülük madalyaları kazanarak okulun gururu oldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir