25 Ekim 2024

Samsunspor’da Veysel Bilen’den açıklama: 24 Haziran’ı umutla bekliyoruz

0

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kırmızı – Beyazlılar, Teknik Direktör Thomas Reis ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.  Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, yeni hocanın camiaya hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Hocamız geldi. Tesisleri gezdi. İmza töreni gerçekleşti. Hocamıza takım ile ilgili Fuat hocamız bütün gerekli bilgileri, verdi.  Hocamızda ekibi ile birlikte çalışıyor” diye konuştu. 

‘HEYECANLIYIZ’

Bilen, yeni sezona güzel bir şekilde giriş yapmak istediklerine değinerek, “Transfer yasağını başkanımız da söyledi. 24 Haziran’ı bizde, camiamızda umutla bekliyor. Ama net bir şey şu an da yok. Onun dışında hocamızın ve bizim çalışmalarının ardından, 30’unda Samsun’da toplanıp 1 Temmuz itibariyle de sezon öncesi çalışmalarımıza başlayacağız.  Hocamız, biz heyecanlıyız. Bekliyoruz. İnşallah hepimiz için güzel bir sezon olur” dedi.   

‘HAYIRLI BAYRAMLAR’

Bilen ayrıca, tüm Samsunspor camiasının Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Başta futbolcu kardeşlerimiz, aileleri olmak üzere, Samsunspor’a gönül vermiş taraftarımıza, camiamıza, yönetimimize, kulüp üyelerimize hayırlı bayramlar diliyorum. Herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Her şeyin gönüllerince olmasını, başarılı nice günler geçirmemizi Cenab ı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir