25 Ekim 2024

Samsun’da Bahçeşehir Kampüslerinde coşkulu mezuniyet

0

Bahçeşehir Kampüsleri’nde düzenlenen mezuniyet törenleri renkli anlara sahne oldu. Aileler, çocuklarının mezuniyet heyecanını paylaşırken, zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

BAŞARI DİLEDİLER

19 Mayıs Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende Okul Müdürü Vedit Köksal ve Atakum Kampüsü Okul Müdürü Gökhan Sağlam konuşmalarında “Kiminizle okul öncesinden on yıldır, kiminizle dört yıldır birlikte yol aldığımız bir süreci tamamladık. Hepiniz Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle “zeki, çevik ve ahlaklı” bireyler oldunuz. LGS’de aldığınız sonuçlarla da başarılarınızı taçlandırdınız. Sizleri yetiştiren anne, baba ve öğretmenlerinizi tebrik ediyoruz. Şimdiden çok başarılı olacağınızdan emin olduğumuz ortaokul, lise ve üniversite hayatınızda başarılar diliyoruz” dediler.

BAYRAM VE FLAMALAR TESLİM EDİLDİ

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından bayrak ve flama teslim törenlerinde 8. sınıf öğrencileri eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flamayı 7. sınıflara teslim ettiler. 
Belge töreninde idareciler ve öğretmenler, öğrencilere belgelerini vererek tebrik etti. Aileler, öğretmenler ve öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Mezuniyet andının tüm öğrenciler tarafından gür bir sesle okunmasının ardından tören sona erdi. 

DUYGU YÜKLÜ KONUŞMALAR

2023 -2024 yılı lise mezuniyet töreni ise 12 Haziran Çarşamba günü Atakum Kampüsü’nde görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerin bu anlamlı gününe aileleri ve yakınları eşlik etti. Mezuniyet programı, öğretmen, öğrenci ve velilerin saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Lise Müdürü Ünal Durmuş’un konuşmasının ardından mezuniyetlerini derece ile taçlandıran öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Okul birincilerinin yaptığı duygu yüklü konuşmalar veliler tarafından ayakta alkışlandı. 

KEPLERİNİ ATTILAR

Program, derece alan öğrencilerin yaş kütüğüne isim künyesini çakması ve 12. sınıfların 11. sınıflara bayrak teslimiyle devam etti. Ardından öğrencilerin mezuniyet belgeleri, büyük emekler veren öğretmenler ve idareciler tarafından takdim edildi. Belge takdiminin ardından öğrenciler hep birlikte mezuniyet andını okudular. Öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından tören, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir