25 Ekim 2024

Samsun’da Zorlu Eğitim Kurumları’nda mezuniyet heyecanı

0

Zorlu Eğitim Kurumları’nda unutulmaz bir mezuniyet törenine imza atıldı. Öğrenim gören 8. ve 12. sınıf öğrencileri mezuniyet coşkusunu yaşadı. Törenin finalinde de öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerinin en özel anını yaşadı.

ÖNCELİK MUTLULUĞUNUZ

Kampüs bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrencilere ve velilere seslenen Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu şunları söyledi: “Bugünün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz öğretmenlerimi, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Kıymetli Velilerimiz; Zorlu Eğitim Kurumları olarak 2008 yılında çıktığımız bu yolda canınızdan çok sevdiğiniz, gözünüzden dahi sakındığınız çocuklarınızın eğitim öğretim hayatında okulunuza inanıp güvendiniz, onları bizlere emanet ettiniz. Bizlere paydaş oldunuz, çalışmalarınızda bizlere destek verdiniz. Bu güzide gençlerimizin ebeveynleri olmak sizler için haklı bir gurur kaynağıdır. Her türlü övgüye layık olan siz kıymetli velilerimizi ben de şahsım ve kurumum adına tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili gençler, bugün burada yıllarca emek vererek büyük bir azim ve çabayla yazdığınız geleceğinizin ön sözünün son noktasını hep birlikte koyuyor, sizleri mezun ederek okulumuzdaki günlerinizi, okul anılarınıza dönüştürdük. Ancak şunu bilin ki her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır. Zorlu Eğitim Kurumları yarınların güçlü ve büyük Türkiyesine aklı, ilmi, düşüncesi ve kalemi ile imza atacak siz gençleri yetiştirmek üzere Samsun’umuzun 16 yıllık eğitim geçmişine sahip kurumlardan biridir. Bizler her şeyden önce mutlu olmanız, yaşadığınız hayattan zevk almanız, ailenizin ve milletinizin mutluluğu için özveride bulunabilecek kişiliğe sahip olmanız, adaleti ve hoşgörü ilke edinmeniz için gayret ettik. Çıktığımız bu yolda bizimle birlikte yürüyen siz gençleri tanımış olmaktan gurur duyuyor sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun.”

DUYGULANDIRAN KONUŞMA 

Okul birincisi olan 12.sınıf öğrencisi Arzu Zeynep Bölükbaş gerçekleştirdiği konuşmayla duygu dolu anlar yaşattı. Bölükbaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hayat hepimiz için başı belli sonu gizemli bir yola benzer aslında ve eğer güzelse bu yol, şüphesiz yoldaşınıza olandır derler hep. Aylar önce bir yola çıktık hepimiz. Çoğu zaman zorlukla doluydu aslında, ama inanın öyle güzel yol arkadaşlarımız vardı ki bizim,  her birinin gözlerinin içine baktığımızda anladık neden başarmamız gerektiğini.. En ufak bir olayda ‘aklıma ilk siz geldiniz’ diye koşarak telaşla kapıdan içeri giren Yasemin hoca ..Her ders gününde sadece sorularınız değil sorunlarınız olursa ben koridordayım diyen Aydın hoca.. Haftadaki ilk dersinin ilk tenefüsünde sanki aylardır bizi görmemiş gibi ‘gözüm sizi aradı merak ettim, görüşmeyeli’  diye koşarak sınıfımıza gelen Eren Hoca.. Kapısında okul yazan ama içerisi kocaman bir aileyle dolu olan bu çatı altında bizim en büyük şansımızdı hepsi.. Sabrınız, desteğiniz, emeğiniz, koşulsuz sevginiz için ne kadar teşekkür etsek az ama sizlere olan sevgimiz bir o kadar fazla.. Her birimiz pek çok şeyi sevdik bu hayatta ve bunlardan biri de başta sizlerin öğrencisi olmaktı… ‘Vedalar gözüyle sevenler içindir, çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar.’ der Mevlana. Zorlu Anadolu Lisesi unutma bizi, çünkü biz hiçbir zaman unutmayacağız seni.”

HEYECANA ORTAK OLDULAR 

Zorlu Eğitim Kurumları Lise Eğitim Koordinatörü Berkay Berker, Ortaokul Müdürü Cansade Balıkçı ve Zorlu Eğitim Kurumları’nın tüm idari ve öğretmen kadrosu, 8.ve 12.sınıf öğrencilerinin ve velilerin heyecanına ortak oldu. 8.ve 12.sınıf okul birincileri Serdar Bora Çetin ve Arzu Zeynep Bölükbaş okul mezuniyet kütüğüne isim plakalarını çaktı. Öğrenciler, Zorlu Eğitim Kurumları’nın mezuniyet tarihinde isimlerini ölümsüzleştirdiler. 

KEPLERİNİ UMUT DOLU BİR GELECEĞE FIRLATTILAR

Harika şarkılar eşliğinde teker teker sahneye çıkan 8.ve 12.sınıf öğrencileri, öğretmenlerinden diplomalarını alarak sahnede aileleri ile birlikte bu güzel anları ölümsüzleştirdiler. Tören sonunda tüm mezun öğrenciler, davetlilerin huzurunda keplerini umut dolu bir geleceğe fırlattılar.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir