26 Ekim 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun teşkilatına seslendi: “El ele verin”

0

CUMHURBAŞKANI SAMSUN TEŞKİLATINA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yönetemiyle seslendiği Samsun teşkilatına, “Hep birlikte el ele vereceksiniz, biz de üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilli ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, teşkilat mensupları ile bayramlaştı. 

“SAMSUN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle bayramlaşma programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun teşkilatına yönelik verdiği mesajda, “Samsun Karadeniz’de bizim için çok önemli bir yer. Örnek bir vilayet olmanın yanında Trabzon, Ordu gibi büyükşehir olmaları hasebiyle bizim için üzerinde hassasiyetle durduğumuz illerimizdir. Bunun için genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz hep birlikte el ele vereceksiniz. Biz de üzerimize ne düşüyorsa bunların hepsini yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum, başarılarınızın artarak devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Gönüllere dokunan işler yapma gayreti içinde olduklarının altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da, “Tüm belediye başkanlarımızla birlikte belediyecilik uygulamalarıyla insanlarımızın gönlüne dokunan işler yapmaya gayret ediyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak 2028 ve 2029 için sizin liderliğinizde yeniden çok büyük bir başarıyı yaşamak için Samsun’umuzu çok daha ileriye taşımak üzere gayretle çalışıyoruz” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir