26 Ekim 2024

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: “İkisini de takımda istiyoruz”

0

BAŞARI İÇİN YOĞUN MESAİ 

Kırmızı – Beyazlıların yeni sezon için takım harcama limiti 282 milyon 873 bin 56 lira olarak belirlendi. Bu limit ile Samsunspor, Kasımpaşa ve Gaziantep’ten sonra en düşük üçüncü takım oldu. Takımın 2024-2025 sezonunda başarılı olması için yoğun bir mesai harcayan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve yönetimi, çalışmalarında limitinde belirlenmesi ile daha da dikkat etmeye başladı. 

SON KARARA ODAKLANILDI 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, camia olarak FIFA’nın henüz 2 dönem transfer yasağı kararının kesinleşmemesinden faydalanarak 24 Haziran’da başlayacak olan transfer döneminde yeni transferleri yapmaya hazırlanıyor ve FIFA’nın verdiği kararın Federal Mahkemede alınacak son karara göre transferlere odaklandıklarını söyledi. 

‘İKİSİNİ DE İSTİYORUZ’ 

İç transfer çalışmalarına devam eden Yıldırım, Zeki ve Taylan’ın önümüzdeki sezonda da takımda görmek istediklerini belirterek, “İkisinin de takımda kalmasını istiyoruz. Ama istedikleri ücrette anlaşmamız kaydıyla. Yüksek maaş politikasına karşı olup uygun şartlarda anlaşmak istediklerini belirtti. Bizim takım harcama limitimiz ligin en düşük limitlerinden biri olmasından dolayı tüm transferlerde süper titiz davranmak gibi bir niyetimiz var. Bütçeyi delemeyiz” dedi. 

MAÇI İZLEDİ, REİS’LE GÖRÜŞTÜ 

Ayrıca başkan Yüksel Yıldırım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımımız, Gürcistan’ı 3 golle mağlup ettiği karşılaşmayı, Dortmund’daki BVB Stadyumu’nda tribünden izleyerek dün İstanbul’a dönüp transfer çalışmalarına başladı. Maçtan sonra kaldığı otelde yeni teknik direktörümüz Thomas Reis ve sportif direktörümüz Fuat Çapa ile yeni planlama ve yapılanma için uzun bir toplantı yaptı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir