26 Ekim 2024

Samsun sahillerinde sıkı önlem!

0

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 80 cankurtaran 30 kilometrelik sahil şeridinde boğulma vakalarını önlemek için aralıksız çalışıyor.

EKİPLER DEVRİYEDE 

İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler hem denizde hem sahil bandında devriye atarak yaşanması olası boğulma vakalarına karşı önlem alıyor. Ayrıca vatandaşlara rip akıntısı hakkında bilgi veriliyor, açıklarda yüzülmemesi için uyarılarda bulunuluyor.

ARALIKSIZ ÇALIŞMA

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Karadeniz’in en güzel sahil bantlarından birine sahip şehri Samsun’umuzda; denizin keyfini çıkarırken dikkatli olmak da önemli. Terme’den Yakakent’e kadar 30 kilometrelik yüzülebilir alanda 80 cankurtaran ile sahillerimizde boğulma vakalarını önlemek için aralıksız çalışıyoruz” ifadelerine yer verildi.

BAZI BÖLGELERDE DENİZE GİRMEK YASAK

Öte yandan geçtiğimiz hafta Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhtemel boğulma olaylarına karşı bazı bölgelerde denize girmek yasaklanmıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir