26 Ekim 2024

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’dan 31 Mart değerlendirmesi: “Halk, AK Parti’yi uyardı”

0

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde çıkan sonuçlara göre AK Parti’nin halkın uyarıları dikkate alması gerektiğini, CHP’nin ise kazandığı belediyelerde en iyi şekilde hizmet etmesi gerektiğini söyledi

İKTİDAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Karaman ve İl Başkanı Salih Şen, Çarşamba ilçesinde partililerle bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarını değerlendiren Karaman şunları söyledi: “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkımız mevcut iktidar partisi olan AK Parti’yi uyarırken, Cumhuriyet Halk Partisi’ne de bir şans verdi. Bundan sonraki süreçte AK Parti cenahının bu uyarıyı dikkate alması, CHP’nin ise kazandığı belediyelerde halka en iyi şekilde hizmet etmesi gerekiyor. Bizler de Milli Görüş liderimiz rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın davası yolunda fırsat verildiğinde halkımıza her zaman en iyi şekilde hizmet etmek adına çalışmalar yaptık. İnşallah ülkemiz yine Milli Görüş iktidarı ile yeniden en iyi hizmetleri önümüzdeki süreçte alacak. Biz bunun için iktidar yolunda çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

GENÇ BAŞKANLA YOLA DEVAM EDİLECEK

30 Haziran’da gerçekleştirilecek Saadet Partisi Genel Kurultay’ına da değinen Karaman, “Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu sağlık problemleri nedeni ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde sahaya çok inemedi ve seçimler sonrasında da daha genç bir genel başkan ile yola devam edilebilmesi adına seçime gidilmesi gerektiğini dile getirdi. Yapılan istişareler sonucunda da 30 Haziran tarihinde kurultaya gitme kararı aldık. Yine Genel Başkan’ın kim olması gerektiğini partililerimize sorduk ve alınan cevaplar şu anda Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun önünde duruyor. İnşallah 30 Haziran tarihimizde kurultayımızı gerçekleştirerek önümüzdeki ilk seçimler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir