27 Ekim 2024

Samsun TÜFAD’da Başkan Hakkı Bayrak güven tazeledi

0

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şube Başkanlığı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

HAKKI BAYRAK YENİDEN BAŞKAN 

Tüzük gereği 3 yılda bir seçime giren TÜFAD Samsun Şube Başkanlığı’nda, yönetime mevcut başkan Hakkı Bayrak yeniden talip oldu. Başka aday çıkmaması üzerine güven tazeleyen Hakkı Bayrak, genel kurul delegeleri tarafından 6. kez bu göreve getirildi. 

“ÇALIŞMAYA DEVAM”

Başkan Bayrak, “Olağan Genel Kurulumuzun güzel geçmesinden dolayı çok gururluyum.  Samsun’nun futbolu adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah daha nicelerini ve güzelini yaparız” dedi. Yapılan Olağan Genel Kurulu sonrası Bayrak’ın yönetimi ise şu şekilde: Hasan Şengün, Muharrem Tosun, Reçep Çetir, Kenan Yelek, Besim Durmuş, Yusuf Danışmaz, Çetin Topsakal, Osman Abanoz, Ayhan Bayraktar, Harun Algan, Metin Mete, Orhan Anıl, Reşit Duzak, Terhan Keskinoğlu.

YOĞUN KATILIM 

Genel Kurul da ayrıca Samsun’u çeşitli yaş kategorisinde Türkiye şampiyonasında temsil etmiş başta Samsunspor olmak üzere tüm takımların yetkililerine ve önemli başarılara imza atmış antrenörlere plaket verildi. Genel kurula İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, TFF Bölge Müdürü Haluk Tan, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, Amasya ASKF Başkanı Naci Öztürk, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek ve antrenörler katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir