25 Ekim 2024

5 Temmuz Cuma Samsun hava durumu

0

Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Tokat’ın güney batı kesimleri ile Amasya, Çorum ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kıyı kesimlerde 1 ila 3, iç kesimlerde 6 ila 10 derece düşüş bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzey batılı, kıyı kesimlerde yer yer batılı yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bölgemiz genelinde devam eden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren Tokat’ın güney batı kesimleri ile Amasya, Çorum ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( Ani sel, Su baskını, Yıldırım, Yerel dolu yağışı, Yağış anında kuvvetli rüzgar, Ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Bölgemiz genelinde rüzgarın kuzey ve kuzey batılı yönlerden öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( Ağaç ve direk devrilmesi, Çatı uçması vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir