25 Ekim 2024

Samsunsporlu oyuncu Zeki Yavru: “Burada sahiplendim ve sahiplenildim”

0

ZEKİ YAVRU’DAN SMG’YE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Samsunspor camiasının gönlüne taht kuran oyunculardan Zeki Yavru Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu.

“BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Yavru, “2 sezondur burada kendim adına ve kulübüm adına çok önemli sezonlar yaşadım. Sözleşmem bitti ve ardından 1 yıl daha burada kaldığım için çok mutluyum. Kendimi buraya ait hissediyorum. Başta başkanımız olmak üzere, icra kurulumuz, Fuat hocamız emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Artık 2 sene olduğu gibi bu güzel ailenin bir parçası olarak elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diye konuştu. 

HER ŞEY GÜZEL GEÇİYOR 

2024-2025 sezonu öncesi Samsun’da gerçekleştirdikleri kamp süreci ile ilgili konuşan Zeki Yavru, “Çalışmalarımız birkaç gündür sürüyor. Tabi testler kontroller derken tam anlamıyla antrenman yapamadık ama, şu anlık her şey güzel gidiyor. Çok şükür mutluyuz. Kazasız belasız bugün son antrenmanımız yapacağız. Ardından pazar günü Kayseri’ye gideceğiz kampa orada daha detaylı bir çalışma gerçekleştireceğiz. İnşallah hepimiz adına, kulübümüz, futbolcu kardeşlerimiz ve Türk futbolu adına kazasız belasız, hayırlı bir sezon olsun” ifadelerini kullandı.   

“TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR”

Son olarak taraftara seslenen Yavru, şunları söyledi: “İlk geldiğim günden beri beni her zaman kabullendiler, sahiplendiler. Daha öncede söyledim. Burada sahiplendim ve sahiplenildim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tüylerim diken diken oluyor. Taraftarımızın iç saha maçlarında beni bağırlarına basmaları inanılmaz. Bu güzel ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok onurlu ve gururluyum. Taraftarımız için sahada elimden gelini yapıyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler. Çünkü onlar bizim için büyük bir itici güçler. Hepsi birlikte inşallah mutlu günleri birlikte yaşayalım” 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

   
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir