26 Ekim 2024

Samsun tek yürek oldu! Vali Orhan Tavlı ve Başkan Halit Doğan vatandaşlarla maçı izledi

0

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI HOLLANDA İLE KARŞILAŞTI

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’nda A Milli Futbol Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya geldi.

DEV EKRANLAR KURULDU

Ay Yıldızlılar, müsabakayı 2-1 kaybederek turnuvaya çeyrek finalde veda ettik. Samsun Büyükşehir Belediyesi, milli heyecanın birlikte yaşanması amacıyla hava muhalefetlerinden dolayı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’na dev ekranlar kurudu.

MAÇA YOĞUN İLGİ 

Maçı dev ekrandan heyecanla takip eden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Halit Doğan ise Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nu dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı. 

‘CANINIZ SAĞ OLSUN’

Şimşekler Taraftar Grubu Tribün Lideri Melih Demirbaş, Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Belediye Başkanı Doğan ile gerçekleştirdiği tezahürat renkli görüntülere sahne olurken, vatandaşlarda maç boyunca Türk bayrakları ve tezahüratlarla destek verdi. Alınan mağlubiyet ile Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda üzüntü yaşanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, verdikleri mücadeleden dolayı milli takım futbolcularını tebrik ederek, “Canınız sağ olsun. Tüm Türkiye tek yürek yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bize yaşattığınız Çeyrek Final gururu için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir