20 Ekim 2024

Samsun Valisi Orhan Tavlı’dan hayati uyarı: “Sevinç acıya dönüşmesin”

0

Samsun Valisi Orhan Tavlı, vatandaşlara “Lütfen; trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim” diyerek çağrı yaptı.

TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Ramazan Bayramı tedbirleri toplantısı; Vali Orhan Tavlı’nın başkanlığında, Vali Yardımcısı Vekili/İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Ali Şimşek ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. Ramazan Himmet’in katılımıyla gerçekleştirildi.

“KURALLARA HARFİYEN UYALIM” 

Valilik koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığınca bayram süreci boyunca sıkı tedbirler alındığının altını çizen Vali Tavlı şu ifadelere yer verdi:  “9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahatlerini, ziyaretlerini ve alışverişlerini yapmalarını sağlamak amacıyla asayiş hizmetleri ve trafik tedbirleri kapsamında ilimiz genelinde; 5 bin 388 personel, 558 ekip, 226 araç, 6 hava aracı (drone), 14 dedektör köpek, 1 helikopter, 1 arama kurtarma korveti, 1 Sahil Güvenlik botu, 3 kontrol bot görevlendirilmiştir. Lütfen; trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir