27 Ekim 2024

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis’i toplanıyor: Krediler görüşülecek

0

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında kentte gerçekleştirilecek yatırım ve projelerin finansmanını sağlamak için kredi alınması gündeme gelecek. 

YATIRIM VE PROJELER

Bugün yapılacak meclis toplantısında yatırım projelerinin finansmanını sağlamak için İller Bankası A.Ş’den, diğer bankalardan veya kredi veren finans kuruluşlarından 250 milyon lira kredi alınması görüşülecek. Öte yandan finansmanı Dünya Bankası tarafından karşılanan, İller Bankası tarafından yürütülen “Türkiye Deprem, Sel Ve Yangın Acil İmar Projesi” kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne “Türkiye Deprem, Sel Ve Yangın Acil İmar Alt Projesi” için kullandırılacak 5 milyon avro tutarındaki kredi de mecliste görüşülecek önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

O SÖZLEŞME FESHEDİLECEK

Ayrıca toplantıda Vezirköprü Yukarınarlı Göleti Ve Sulama Tesisi Üzerinde 12 Haziran 2024 tarihinde Büyükşehir Belediyesince yapılan denetimde Yukarınarlı Köyü Sulama Kooperatifi’nin devir sözleşmesinde belirtilen maddelere uymadığı, ayrıca DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün Yukarınarlı Göleti’ni devralma talebi üzerine sözleşmenin fesh edilmesi teklifi ve imar plan değişikleri de görüşülecek. Meclis toplantısı bugün saat 14.00’te Kanal S ve Samsun Canlı Haber’den canlı olarak yayınlanacak. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir