20 Ekim 2024

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır’dan Şerif Ün’e sert sözler… HADDİNİ BİL

0

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;   

“Bugün bazı basın yayın organlarında yer aldığı şekliyle Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’ün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini makam odasından kaldırmasını esefle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin devlet ve hükûmet başkanıdır. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milletinin birliğini temsil eder.

Cumhurbaşkanımız ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi adına, meclisin manevi varlığının ayrılmaz bir parçası olan “Başkomutanlığı” temsil etmektedir. 

22 yıl boyunca Milletimizin büyük takdirini kazanmış, ilk kez halkoyuyla ve üç defa üst üste seçim kazanmış Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi; tüm devlet kurumlarında olduğu gibi bir kamu kurumu olan Belediyelerde en uygun şekilde kurum girişlerinde ve makam odalarında asılı olmak durumundadır.

Cumhurbaşkanına saygı duymak, öncelikle devletimize ve aslında demokrasiye saygı duymaktır. Milletin tercihine, milli iradeye saygı duymaktır.

Kaldı ki ‘Yeniden Refah Partili’ bir belediye başkanı tarafından Sayın Cumhurbaşkanımızın resminin makam odasından kaldırılmış olması hazin bir davranış ve en hafif tabiriyle hadsizliktir.
Şurası muhakkak ki yapılan bu hadsizlik ve saygısızlık öncelikle kendisine oy vererek Belediye Başkanı seçen tüm Kavaklı hemşerilerimize de saygısızlıktır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a % 73 oranında oy veren Kavaklı hemşerilerimiz bu saygısızlığı asla mazur görmeyecek ve unutmayacaktır. 

Başkan Şerif Ün’ü yapılan bu hadsizliği derhal düzeltmeye ve önce Kavak halkından sonra da yüce Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir