28 Ekim 2024

Samsun’da İsmail Balcı’nın mutlu günü: Büşra ve Melikşah hayatlarını birleştirdi

0

MUHTEŞEM DÜĞÜN 

Balcı ve Çırak aileleri, dün akşam saatlerinde düzenlenen muhteşem düğünde bir araya geldi.  Evlatlarının düğün törenlerinde hazır bulunan aileleri, sevenleri de bu mutlu günlerinde yanlız bırakmadı. 

SEVENLERİ DE ORTAK OLDU 

Pamira Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Balcı’nın kızı Büşra Balcı, Melikşah Çırak ile, hayatını birleştirdi. Çift, düğün boyunca çalan müziklere eşlik etti. Bu anlamlı günlerinde mutluluklarına, yakından ve uzaktan gelen sevenleri de ortak oldu. 

DÜĞÜNE KATILDILAR 

Düzenlenen düğüne; Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, 2 Nolu Yol-İş Sendikası Şube Başkanı İbrahim Uzun, Samsun Hazır Elbiseciler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Yabancılar Çarşısı Esnaf Odası Başkanı Olcay İnanç, esnaf odası üyeleri, bazı parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir