28 Ekim 2024

Samsunspor’un maç programı belli oldu: Fuat Çapa’dan ilk açıklama

0

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Fikstür çekimine Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa katıldı.  

“EN BÜYÜKLERDEN BİRİ OLDUĞUMUZU GÖSTEDİK”

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, fikstür çekimi sonrası açıklamalarda bulundu. Çapa, camia ve taraftar ile bütünleşerek, 2024-2025 sezonunu güzel bir şekilde geçireceklerine değinerek, “Tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. Çünkü, geçen sezona göre genç oyuncularımızı aramıza kattık. Bununla birlikte iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Fikstüre gelecek olursak, bizim adımıza bir artı olarak düşünüyorum. Çünkü, onlar (Beşiktaş) yeni bir takım kuracaklar biz ise, oluşmuş bir takımız. Tabi burada en büyük etkende taraftarımız olacak. Türkiye’nin ilk 4-5 büyük camiasından biri olduğumuzu geçtiğimiz sezon, bunu çok net bir şekilde göstermiş olduk. İçerde ve dışarda oynadığımız karşılaşmalarda taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu çok net bir şekilde, gördük. Bu sezon da birlikteliğimizi devam ettirerek, güzel bir sezon geçireceğiz” dedi.

SAMSUNSPOR’UN İLK RAKİBİ 

Samsunspor’un ilk rakibi belli oldu. Bu sezon 19 takımın mücadele edeceği 2024-2025 Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor, ilk hafta sahasında  Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

SAMSUNSPOR’UN MAÇ TAKVİMİ 

Samsunspor 2. haftada Gaziantep FK A.Ş. 
3. haftada R. Başakşehir FK 
4. haftada A. Hatayspor 
5 haftada Konyaspor ile karşılaşacak. 

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTECEK? 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da büyük bir heyecana sahip olacak Trendyol Süper Lig’de 67. sezon perdelerini açacak. 9 Ağustos’ta başlayıp 1 Haziran’da sona erecek Süper Lig bu yıl 19 takımla oynanacak” dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir