28 Ekim 2024

Samsunspor U19 Takımı hız kesmiyor! Teknik ekipten SMG’ye özel açıklamalar

0

SMG’YE ÖZEL AÇIKLAMA 

Samsunspor’un geleceği U 19 Takımı, Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Antrenman öncesi Teknik Direktörü Özgür Cinel, Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar, ve oyuncu Emre Köroğlu, Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundular.  

‘GURUR KAYNAĞI’

Samsunspor U 19 Teknik Direktörü Özgür Cinel, Sezon hazırlıklarına 26 Haziran’da başladıklarına değinerek, “Oyuncularımızın tempo istek ve arzularından memnunuz. Hazırlık maçlarımız olacak. Onlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Geçen sene Türkiye finali oynadık. Zorluk düzeyi yüksek maçlar oynadık. Bu da tabi oyuncularımızın gelişimine katkıda bulundu. Bu sene lig formatında değişiklik olacak. Gruplar birleşecek. 38 haftalık bir lig olacak. Ona göre planlamamızı yapıyoruz. Geçen sezon U 18 ve U 19 Takımından 9 oyuncumuzu milli takımlara gönderdik. A takımımızın ilk etap kampında 9 oyuncumuz yer aldı. Bunlar bizim için gurur kaynağı. Yeni sezonda da yine bu anlayışla, hem yarışıp, hem geliştirip, üretmeye devam edeceğiz” dedi.  

‘PERFORMANSLARI MUTLU EDİYOR’

Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar, “Çok keyifli ve zevkli bir antrenman süreci geçiriyoruz. Çocuklarımızın A takımda olması bizi heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor. A takımdaki kaleci antrenörümüzün de büyüm bir emeği var. Kendisiyle sürekli istişare halindeyiz. A takım kampında olan oyuncularımızın performansından mutlu olması bizi daha da mutlu ediyor. Alttan gelecek kalecilerimizin de önü açılıyor. Bu da altyapıda ne kadar doğru işler yaptığımızın örneği oluyor” ifadelerini kullandı. 

HAYALLERİNDEN VAZGEÇMESİNLER 

Emre Köroğlu, ise kendinden yaşça küçük oyunculara asla pes etmemeleri gerektiğine değinerek, şunları söyledi: “Yeni sezon çalışmalarına çok iyi başladık. Uyumumuz da iyi böyle devam ederse, geçen sezonki gibi iyi şeyler yapacağımıza eminim. Bizden yaşça küçük oyuncular hayallerinden vazgeçmesinler. Hiç vaz geçmedik ve sonuna kadar mücadele ettik. Onlarda mücadelelerine devam etsinler”  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

  
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir