28 Ekim 2024

Elektrik, su ve doğal gaz faturası ödeyenlere sürpriz gelişme!

0

Fatura ödemesini bankalar üzerinden otomatik şekilde gerçekleştirmek isteyen banka müşterilerine özel kampanyalar her gün yenileniyor. Bu kampanyalara QNB Finansbank ve QNB First logolu kredi kartı olanlar için bir yenisi eklendi.

Bankalar, müşterilerine özel kampanyalar yapabiliyor. Bu sayede müşterilerini kendilerine bağlayabiliyorlar ya da yeni müşteriler kazanabiliyorlar. Otomatik fatura ödeme talimatına da para iadesi kampanyası, pek çok müşteriyi sevindiriyor.

FATURA ÖDEMELERİNE 300 TL PARA İADESİ

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik düzenlediği otomatik fatura ödeme kampanyasını sürdürüyor. Bankanın son açıklamasına göre, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar otomatik fatura talimatı veren müşterilere, her fatura için 100 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Bu ParaPuanlar, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile verilecek otomatik fatura talimatları için geçerli olacak ve 25 gün süreyle kullanılabilecek.

Kampanya kapsamında, otomatik fatura talimatı verilen hesapların 31 Aralık 2024 tarihine kadar en az bir kez fatura ödemesi yapmış olması gerekiyor. Ayrıca, 31 Ocak 2025 tarihine kadar da talimatların aktif kalması şart. Eğer müşteriler belirtilen tarihe kadar otomatik talimatlarını iptal ederlerse, kazandıkları ParaPuanlar geri alınacak ve kullanılmış olan puanlar ise kredi kartı borcu olarak hesaplarına yansıtılacak.

Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir ve maksimum 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. QNB Finansbank, bankanın ilk kez müşterisi olanlara özel daha fazla bankacılık avantajı ve yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. Tüm kampanya detayları bankanın resmi internet sitesinde yer alıyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir