28 Ekim 2024

Samsun 16’ncı sırada!

0

TÜİK 2024 Haziran dönemi iller konut satış istatistiklerini paylaştı. Samsun, Türkiye illeri konut satış sayısı yüksekliği sıralamasında, ipotekli satış sayısı Türkiye illeri sıralamasında ve diğer tür satış yüksekliği odağında da 16’ncı sırada yer aldı. 

SAMSUN TÜRKİYE İLLERİ KONUT SATIŞI SAYISINDA 16’NCI SIRADA 

Samsun Türkiye illeri konut satış sayısı yüksekliği sıralamasında 16’ncı oldu. En çok sayıda konut satışının gerçekleştiği iller; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Adana, Kayseri, Tekirdağ, Aydın, Şanlıurfa, Samsun, Diyarbakır, Sakarya, Muğla, Manisa, Eskişehir, Denizli, Yalova, Hatay, Elazığ, Çanakkale, Erzurum, Mardin, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar olarak kaydedildi.

SAMSUN İPOTEKLİ SATIŞLARDA 16’NCI

Samsun ipotekli satış sayısı Türkiye illeri sıralamasında 16’ncı oldu. İpotekli satış türü kaydında en çok sayıda el değiştirme, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, Antalya, Mersin, Eskişehir, Gaziantep, Manisa, Adana, Kayseri, Balıkesir, Diyarbakır, Samsun, Denizli, Aydın, Konya, Sakarya, Erzurum, Muğla, Şanlıurfa, Çorum, Çanakkale’de belirlendi.

DİĞER SATIŞLAR

Samsun diğer tür satış yüksekliği odağında da 16’ncı oldu. Diğer türde satışların en yüksek olduğu iller; İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Mersin, Bursa, Gaziantep, Konya, Balıkesir, Kocaeli, Adana, Kayseri, Aydın, Tekirdağ, Şanlıurfa, Samsun, Sakarya, Muğla, Diyarbakır, Manisa, Eskişehir, Yalova, Denizli, Hatay, Elazığ, Çanakkale, Mardin, Erzurum, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar olarak bildirildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir