27 Ekim 2024

Ergin Zorlu’dan çağrı: “Basketbolu yaşatın”

0

BELİRSİZLİK VAR 

Eski Samsunspor Basketbol Takımı Başkan Vekili ve eski  Samsunspor Kulübü Derneği yöneticilerinden Ergin Zorlu, önemli bir çağrıda bulunarak, “Samsunspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Samsunspor Basketbol Takımımızın TBL’de devam edip etmeyeceği yönündeki belirsizliğin bir firmanın sponsor olacağı duyumlar üzerine son bulacağı inancındayım. Ancak mevcut takıma emek vermiş ve Samsunspor Kulübü Derneği çatısında yaşaması için başkan vekilliği yapmış biri olarak, ciddi önerilerim ve tavsiyelerim olacak. Nasıl ki başarı varken tebrik ediyorsak, başarısız bir Süper Lig deneyimi sonrası da eleştirilerimiz olacak” diye konuştu. 

YÖNETİMİN ÜSTÜNDE OLAMAZ

Derneğin tek sportif faaliyet alanının basketbol olduğunu ve bunun yaşatılması gerektiğini belirten Ergin Zorlu, “2018 yılında kayyım ve 2. Lig’e düşmemiz sonrası şirketleştik. Futbol takımımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın başkanlığında Süper Lig’de ve umarım çok uzun yıllar, başarıyla şehrimizi temsil edecek. Sözüm ve tavsiyem dernek yöneticilerimizedir. Derneğin proaktif olacağı tek alan olan Basketbol Takımımız, Samsunspor armamızla mücadelesini her daim sürdürmeli. Basketbol Takımımızda hiçbir çalışan, yöneticilerin üstünde olmamalı. 3 yıllık yapılan sözleşmenin tüm detayları kamuoyuna açıklanmalı. Şehrimizde basketbol takımımıza sponsorluk yapan tüm firmalar, ivedilikle açıklanmalı. Dernek yapısı içinde olması gerekirken, tekelleştirilerek tek bir zümreye neden hizmet edildi ve PR’ları yapıldı? Madem PR’lar yapıldı, bugün neden terk edilmek isteniyor” ifadelerini kullandı.

DERNEĞE HİSSE

Zorlu, “Söylenecek ve söyleyecek daha çok şey var. Şiddetle şunu tavsiye ediyorum. Basketbol şirketleşse bile derneğin hissesi olmalı. Basketbol Takımımızda Samsunspor arması, her daim olmalı. Basketbol Takımımız bir çalışanın elinde oyuncak olmaktan kurtarılmalı. Sayın dernek yöneticilerimiz; her biriniz çok değerli ve şehrimiz adına önemlisiniz. Özellikle basketbola son dönemde çok emek veren değerli kardeşlerim! Alacağınız kararlar tüm Samsunspor sevdalıları ve onların yürekleri içindir. Şehrimizin tüm iç dinamiklerini birleştirin lütfen. Sevgili Başkanım Yüksel Yıldırım; biliyorum ki çok  emek verdiniz. Sizlere saygımı ve sevgimi de biliyorsunuz. Dernek ve şehir adına ‘Basketbol’u lütfen yaşatın” dedi.
                                  
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir