26 Ekim 2024

Samsun’da SMA’lı Amine Ravza Sancak destek bekliyor!

0

Samsun’da SMA Tip-1 hastası 12 aylık Amine Ravza Sancak’ın annesi Nurdane Sancak, ‘Evladımı parasızlık yüzünden kaybetmek istemiyorum’ diyerek destek beklediklerini söyledi.

BURNUNDAN MAMA İLE BESLENİYOR

Ladik ilçesinde yaşayan Nurdane ve Oğuz Sancak çiftinin 12 aylık kızları Amine Ravza Sancak, doğduğu günden bugüne SMA ile mücadele ediyor. 9 günlükken SMA Tip-1 tanısı konulan Ravza’nın 3 aylıkken trakesi açıldı. Burnundan mama ile beslenen Ravza için zaman, her geçen gün aleyhine işliyor. Ravza için Samsun Valiliği onaylı kampanya başlatılırken, bebeğin tedavisi için 1 milyon 879 bin doların toplanması gerekiyor. Kampanyada ise şu ana kadar yüzde 42’ye ulaşıldı.

BİR AN ÖNCE İLACINA KAVUŞSUN 

Hayırseverlere seslenen ve evladını kaybetmek istemediğini dile getiren anne Nurdane Sancak, “Sizlere bir anne olarak yalvarıyorum. Ravzamı görmezden gelmeyin. Gecemiz, gündüzümüze karıştı. Evladımın çaresizliğini görün. Bir an önce ilacına kavuşsun. Kardeşlerinden ayrı kalmasın. Normal çocuklar gibi hayatına devam etsin. Sizlere yalvarıyorum. Ben evladımı parasızlık yüzünden kaybetmek istemiyorum” dedi.

Valilik Onaylı TL IBAN: TR34 0001 0002 7657 1236 4150 04 
ALICI:Nurdane Sancak
AÇIKLAMA: Ravza

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir