26 Ekim 2024

Samsun’da dolandırıcılıkla mücadele sürüyor!

0

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlüklerde görevli polis ekipleri, sokak sokak gezerek vatandaşların dolandırıcıların tuzağına düşmemesi için bilgilendirici broşür dağıttı.

BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTILAR

Kent merkezinde polis ekipleri, kafe, lokanta, kıraathane, giyim mağazası, park bahçe, kuyumcu, market, cami, eczane, kuaför, dolmuş durağı, okul, meydan, cadde ve sokaklarda, 3 bin 895 broşür dağıtarak toplamda 4 bin 890 vatandaşı bilgilendirdi. 

FAALİYETLER SÜRECEK

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, 10 noktada 8 ekip ve 23 personelin katılımıyla kıraathaneler, tramvay durakları, kafeler, pazar yerleri, park ve bahçeler, marketler, giyim mağazaları, pazar yeri, lokantalar ziyaret edildi. 2 bin broşür dağıtılarak, 2 bin 350 vatandaşla yüz yüze bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Öte yandan Cumhuriyet Meydanı, Mecidiye Çarşısı, Subaşı ve Bulvar AVM bölgesinde de vatandaşlara 585 broşür dağıtıldı, 740 kişi bilgilendirildi. Bilgilendirme faaliyetlerinin süreceği bilgilendirildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir