24 Ekim 2024

Alper Efe Pazar’dan mücadele vurgusu: Samsunspor’a odaklandım

0

‘BÜYÜK HEYECAN YAŞADIM’

Futbol hayatına Ordu’da başlayan, Samsunspor U 19 Takım oyuncularından ve A Takım ile birlikte kamp çalışmalarına devam eden Alper Efe Pazar, A takım forması ile ilk kez sahaya çıktığında çok heyecanlandığını belirterek, “87. dakikada İstanbulspor maçında oyuna girmiştim. O an oyuncu değişikliği yapıldığında sahaya girdiğim an heyecandan koşamıyordum. Ama sonrasında heyecanımı yenerek maça odaklandım. Sonrasında Adana Demirspor, Tuzlaspor maçlarında da forma giydim” diye konuştu. 

BAŞARILI OLMAK İSTİYOR 

İlk hedefinin Samsunspor formasını uzun yıllar terletmek olduğuna dikkat çeken Pazar, “Öncelikle Samsunspor formasında uzun yıllar, kalıcı olmak. Atatürklü armayı sonuna kadar mücadele edip terletmek istiyorum. Sonrasında da Avrupa’ya transfer olmak isterim. Ama her şeyin başı, mücadele etmekten geçiyor. Şu an için Samsunspor’a odaklandım. Samsunspor’da başarılı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.  

‘DESTEKLERİ BÜYÜK’

Kayseri kampında yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve A Takım oyuncularının kendilerine destek olduğunun altını çizen genç oyuncu Pazar, Kayseri kampında çalışmak ayrı bir duygu. Orada abilerimiz var. Onlar bize tecrübelerini aktarıyor. Bir hata yaptığımızda nasıl daha iyi yapmalıyız onu gösteriyor. Soner Aydoğdu abimiz var mesela çok zaman geçiriyoruz. Bize tecrübelerini aktarıyor. Beni de küçüklüğüne benzetiyor” dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir