23 Ekim 2024

CHP İlkadım’da genç başkan adayı Cansu Konaş gümbür gümbür projelerle geliyor!

0

‘Gençliğe değer katacak projelerimizle hazırız’ mesajını paylaşan CHP İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Cansu Konaş, gençlik dergisi, kültür, sanat, el becerileri ve sosyalleşme, TBMM ve Genel Merkez ziyaretleri, yerel yönetim çalıştay ve kampları, yerel yönetimde genç fikirler projeleriyle aktif bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi.

KÜLTÜREL VE SOSYAL FAALİYETLER

Konaş, içeriğini ve tasarımlarını gençlerin hazırladığı, yazılı ve elektronik bir dergi yayımlayarak, fikirlerinin geniş kitlelere yayılmasını sağlayacaklarını, alanında uzman eğitmenlerle düzenleyecekleri heykel, resim, müzik ve spor gibi faaliyetlerle gençlerin sosyalleşmelerini ve beceri kazanmalarını amaçladıklarını ifade etti.

HEDEF DAHA ÇOK GENCİN  SİYASETTE YER ALMASI

Konaş, CHP Genel Merkezi’ne ve TBMM’ye ziyaretler düzenleyerek gençlere aidiyet duygusu kazandıracaklarını, politika üretme becerilerini ve bakış açılarını geliştirmeyi sağlayacaklarını belirterek, “İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi belediyecilikte tarihe geçmiş partili belediyelerimizle iletişim kurup, konaklamalı çalıştaylar düzenleyerek gençlerin belediyecilik kavramını ve belediye işleyişini uzmanlarından öğrenmesini amaçlıyoruz. Gençlik kollarımızın ürettiği projeleri, İlkadım Belediye Meclis Üyelerimiz aracılığıyla meclise sunacak, İlkadım’da gençlerin fikirlerinin hayata geçirilmesini sağlayacağız” dedi.

İşte Konaş’ın gençlere yönelik projeleri; 

GENÇLİK DERGİSİ 

Gençlik dergisiyle gençlerin fikirlerinin geniş kitlelere yayılmasının sağlanacağının altını çizen Konaş, “İçeriğini ve tasarımlarını gençlerin hazırladığı, yazılı ve elektronik bir dergi yayımlayarak, gençlerin fikirlerinin geniş kitlelere yayılmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

KÜLTÜR, SANAT, EL BECERİLERİ VE SOSYALLEŞME

Konaş, gençlerin sosyalleşmelerine katkı sağlayacaklarını belirterek “Alanında uzman eğitmenlerle düzenleyeceğimiz heykel, resim, müzik ve spor gibi faaliyetlerle gençlerin sosyalleşmelerini ve beceri kazanmalarını sağlayacağız” dedi. 

TBMM VE GENEL MERKEZ ZİYARETLERİ 

Konaş, projeleri arasında gençlere bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Genel merkezimize ve TBMM’ye ziyaretler düzenleyerek gençlere aidiyet duygusu kazandıracak, politika üretme becerilerini ve bakış açılarını geliştirmeyi sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

YEREL YÖNETİM ÇALIŞTAY VE KAMPLARI 

Yerel Yönetim Çalıştay ve Kampları düzenleyeceklerini ifade eden Konaş, “İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi belediyecilikte tarihe geçmiş partili belediyelerimizle iletişim kurup, konaklamalı çalıştaylar düzenleyerek gençlerin belediyecilik kavramını ve belediye işleyişini uzmanlarından öğrenmesini sağlayacağız” açıklamasında bulundu. 

YEREL YÖNETİMLERDE GENÇ FİKİRLER 

Ayrıca yerel yönetimlerde gençlerin fikirlerinin hayata geçirileceğinin altını çizen Konaş, “Gençlik kollarımızın ürettiği projeleri, İlkadım Belediye Meclis Üyelerimiz aracılığıyla meclise sunacak, İlkadım’da gençlerin fikirlerinin hayata geçirilmesini sağlayacağız” dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir