25 Ekim 2024

Faturalı hat sahiplerine müjde! Başvuranlara bedava oldu

0

Yapı Kredi’nin yeni kampanyası kapsamında, 31 Temmuz’a kadar Yapı Kredi’nin Mobil uygulamasından “SUPERFATURA” kodunu giren müşteriler, 6 ay cep telefonu faturasını ödemeyecek.

Yapı Kredi Mobil’i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Olma” adımlarını takip eden ve görüntülü görüşme yoluyla müşteri olanlar bu fırsattan yararlanabiliyor.

Açıklamaya göre 300 TL’ye kadar cep telefonu masrafları banka tarafından karşılanacak.

Detaylar ve kampanya şartları da açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında “SUPERFATURA” kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecek.

Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil’i indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecek. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez kredi kartı ile otomatik olarak ödenmesi gerekiyor.

Fatura tutarının en fazla 300 TL’si müşterinin yeni açtığı kredi kartına indirim olarak yüklenecek.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekiyor.

Kampanya dahilinde sadece cep telefonu faturası talimatı ödüllendirilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir