24 Ekim 2024

Samsun Bafra’da yaralar sarılacak

0

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bafra’da meydana gelen yağıştan etkilenen arazilerde incelemelerde bulundu, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı, üreticilerin talep ve önerilerini dinledi.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Samsun’da hafta sonu etkili olan kuvvetli yağış Bafra Ovası’nda tarım arazilerini vurmuş, bazı tarlalar sular altında kalmıştı. Suların çekilmesiyle zararın tespit edilmesi amacıyla ilgili kurumların görevlileri bölgede çalışma başlattı. Vali Tavlı, Başkan Doğan da, Kaymakam Dr. Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ilgili kurum müdürleriyle birlikte yağıştan etkilenen Karıncak, Koşu ve Fener mahallelerindeki tarım arazilerinde incelemelerde bulundu. Üreticilerle de bir araya gelen heyet, tek tek sorun, talep ve önerileri dinledi.

ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN

Samsun Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Valimiz Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bafra Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ilgili kurum müdürleriyle birlikte; hafta sonu meydana gelen aşırı yağıştan tarım arazileri etkilenen Karıncak, Koşu, Fener mahallelerinde incelemelerde bulunarak, çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini iletti” denildi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Halit Doğan ise şu ifadelere yer verdi: Bafra’mızdayız.. Tarımın beşiği Bafra’mızda, yağıştan etkilenen tarım arazilerimizde incelemelerde bulunuyoruz..  Şiddetli yağıştan etkilenen;

Karıncak, Koşu ve Fener mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin ihtiyaçları olduğu her anda yanında olmayı ilke edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir