20 Ekim 2024

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen’den taraftara kobine çağrısı

0

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsun Medya Grubu’na özel yaptığı açıklamada kamp sürecini değerlendirdi ve yeni sezondaki hedefler hakkında bilgi verdi.

“PERFORMANSTAN MEMNUNUZ”

Bilen, “Kamp döneminden sonra evimize döndük. Beşiktaş maçına kadar yoğun bir şekilde çalışacağız. Hafta sonu tesislerimizde Rizespor’la son hazırlık maçını oynayacağız. Şu ana kadar takımımızın çalışmalarda gösterdiği performanstan son derece memnunuz. En önemlisi de iki kamp dönemini de kazasız belasız tamamladığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

HEDEF İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Hedeflerinin Beşiktaş maçıyla güzel bir başlangıç yapmak olduğunu kaydeden Bilen şunları söyledi: “Biz bize yeteriz sloganıyla çıktığımız yolda sezon bittiğinde hedefimiz yönetimi, taraftarımızı, camiayı memnun edecek sonuçlar alıp ligde ortaya koyacağımız performansla takdir edilen göze hoş görünen bir futbol oynamak. Yıl sonu için başkanımızın da ifade ettiği gibi 8 ila 12’incilik arasında bir dereceyi hedefliyoruz. Transfer yasağına rağmen gerek takımımıza gerek her zaman yanımızda olan taraftarımıza güveniyoruz. Bu vesileyle taraftarımızın kombine satışlarına ilgi göstermelerini rica ediyoruz. Onlar olmazsa biz bir eksiğiz. Herkes yanındaki arkadaşına kombine almayı tavsiye etsin. Yanımızda olsunlar, bize güvensinler kazanan Samsunspor olacak.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir