22 Ekim 2024

Samsunspor’dan yeni forma: İşte fiyatı

0

SAMSUNSPOR’UN YENİ FORMASI TANITILDI 

Samsunspor, ‘Futbol birlikte güzel’ mesajıyla yaptığı paylaşımla yeni formasını taraftarın beğenisine sundu. Formanın tasarımında da kapsayıcılık mesajı verildi. “Futbol engelleri yıkar, sınırları kaldırır ve biz bilincini yaşatır” ifadeleriyle yapılan paylaşımda birleştirici gücün öneminin altı çizildi.

“FUTBOL; BİRLİKTE GÜZEL”

Kadın, erkek, engelli, siyahi başta olmak üzere tüm kesimden kişilerin yer aldığı tanıtım videosunda, ‘One Love’ (tek aşk), ‘One Game’ (tek oyun) ve ‘One Team’ (tek takım) yazılı formalar görücüye çıktı.  Samsunspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hepimizin anlatacak farklı bir hikayesi var. Ve bizleri bir araya getiren, kalplerimizi buluşturan bir tutkumuz var. Futbol. Futbol, engelleri yıkar, sınırları kaldırır ve biz bilincini yaşatır. Futbolun modern yüzü Samsunspor olarak, kapsayıcılığa olan inancımızı ve bağlılığımızı bu sezon formamıza yansıtıyoruz. Futbol; birlikle güzel” ifadeleri kullanıldı.

SAMSUNSPOR’UN YENİ FORMASININ FİYATI 

2024-25 sezonu kapsayıcılık forması http://store55.com.tr’den ön satışa sunuldu. 1-5 Ağustos tarihleri arasında forma, bin 500 lira yerine bin 250 liraya satılıyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir