22 Ekim 2024

Samsun’da marketlerdeki fahiş fiyatlar masaya yatırıldı!

0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, bir dizi ziyaretler için Samsun’a geldi. Samsun’da Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve muhtarlarla bir araya gelen Karaaslan, düzenlenen programda talepleri dinledi. 

“FAHİŞ FİYAT ARTIŞINA ÇÖZÜM BULUNMALI”

Programda söz alan Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, marketlerde sürekli yapılan zamlara tepki göstererek, “Özellikle büyük zincir marketler her hafta fiyatlarda güncelleme yapıyor. Bunlar denetlenmediği için kendilerine göre fahiş miktarlarda zam oranları uyguluyor. Sürekli olarak artan fiyatlar ile karşı karşıya kalıyoruz. O nedenle bizim öncelikli talebimiz, bu marketlerin devlet tarafından mercek altına alınması ve incelenmesidir. Devletimizin mutlaka bu konuyla ilgili bir çalışma yapmasını bekliyoruz. Bu zamların geri çekilmesini istiyoruz. Herkesin kendi isteğine göre zam yapmasını kabul edilebilir bulmuyoruz. O nedenle sizden isteğimiz bu konuya çözüm bulmanızdır” dedi. 

“TAKİP EDİYORUZ”

Gelen talepleri tek tek cevaplandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bu durumun farkındayız. Takip ediyoruz. Marketlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili Ticaret Bakanlığımız çalışmalarını yürütüyor. En kısa sürede çözüme ulaşacağını düşünüyorum” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir