23 Ekim 2024

Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran yeniden aday

0

Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, meslektaşlarının emeğinin karşılığını aldığı, savunmanın daha güçlendiği, hukukun üstünlüğünün daha etkin şekilde tesis edildiği yarınlar için ekim ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda yeniden aday olduğunu duyurarak destek istedi.

Yıldıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2021 yılında yapılan seçimlerle başkan olarak göreve geldiğini hatırlattı. Yıldıran, bu süre boyunca meslektaşlarının karşılaştığı her sorunda çözümün parçası olduğunu, Samsun Barosu’nun onurlu ve dik duruşunu devam ettirmeye çalıştığını, mesleklerine yönelen tehditlerin her zaman karşısında durduğunu söyledi. Yıldıran, “Samsun Barosu’nun yüz bir yıldır kavuşmayı beklediği yuvasına, hizmet binası ve sosyal tesislerine kavuşması için çok çalıştım, çok emek verdim. Bu yolda elbette birlikte yol yürüdüğüm yönetim kurulundaki  çalışma arkadaşlarımın da büyük emek ve gayretleri oldu. Ve nihayet üç yıldır emek verdiğimiz o güzel ana hep birlikte şahit olduk. Samsun Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri’nin temelini beraberce attık” dedi.

Mücadeleden hiç vazgeçmediklerini vurgulayan Yıldıran sözlerini şöyle sürdürdü: “Samsun Barosu’nun bir milletin kurtuluşu ve tam bağımsızlığına atılan ilk adımın şehrinin barosu olmasının verdiği o ağır tarihi sorumluluğuyla hem meslektaşlarımıza hem de  hukuk devleti güvencesinde yaşamak isteyen yurttaşlarımıza umut olmaya çalıştık. Meslektaşlarımızın emeğinin karşılığını aldığı  mesleğimizin daha güzel günleri için, savunmanın  daha da güçlendiği, hukukun üstünlüğünün daha etkin şekilde tesis edildiği yarınlar için ve elbette temelini attığımız hizmet binamızı ve sosyal tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak siz değerli meslektaşlarımızın hizmetine sunmak için gayret ve heyecanla çalışacağımıza söz vererek , şimdiye kadar verdiğiniz destek için teşekkürlerimi sunar, 2024 yılı Ekim ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulumuzda Samsun Barosu Başkanlığı’na aday olduğumu ve kıymetli desteklerinizi beklediğimi siz değerli meslektaşlarımın bilgisine arz ederim.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir