23 Ekim 2024

Samsunspor – Çaykur Rizespor hazırlık maçı sonucu

0

SAMSUNSPOR HAZIRLIKTA ÇAYKUR RİZESPOR İLE KARŞILAŞTI 

Kırmızı Beyazlılar, bugün saat 17.00’de Samsunspor Futbol Akademi (Batıpark) Tesisleri’nde yeni Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi son provasını Çaykur Rizespor’la yaptı. Samsunspor hazırlık maçına, Okan Kocuk, Zeki Yavru, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Lubomir Satka, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Landry Dimata, Carlo Holse, Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji 11’iyle çıktı. Maç, konuk takımın isteği üzerine canlı yayınlanmadı.

SAMSUNSPOR MAĞLUP 

Karşılaşmanın ilk yarısı Kırmızı Beyazlılar, etkili bir oyun sergilemesine rağmen başarılı olamadı ve iki takım devre arasına 0-0 berabere girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Çaykur Rizespor, kazandığı penaltıyı (75. dakika) Martin Minçev ile gole çevirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Samsunspor bir diğer Süper Lig takımı Çaykur Rizespor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. 

Öte yandan Samsunspor, yeni sezon hazırlığına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek. Takımın hedefi, taraftarının büyük desteği ile birlikte 2024-2025 sezonunda 11 Ağustos’ta ilk rakibi Beşiktaş karşısında en iyi mücadeleyi verip, lige güzel başlamak. Ayrıca Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in bugün gerçekleştireceği basın toplantısının da 9 Ağustos Cuma günü saat 14.00’e alındığı bildirildi.

Bazı taraftarlar maç sonrası sahaya inip oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir