24 Ekim 2024

İstanbul’dan Samsun’a uçan AJet uçağında bavul krizi

0

İSTANBUL – SAMSUN AJET UÇAĞINDA BAVUL KRİZİ

İstanbul’dan Samsun’a Ajet Havayolları ile seyahat eden vatandaşlar, Samsun Çarşamba Havalimanı’na indiklerinde bagaj şoku yaşadı. Yolcuların bavullarının İstanbul’da unutulduğu iddia edilirken, vatandaşlar hem havalimanında hem de sosyal medyada bu duruma tepki gösterdi.

TEPKİLER ARD ARDA GELDİ 

Türk Hava Yolları’nın (THY) Anadolu Jet’i AJet adıyla bağımsız bir şirkete dönüştürmesinin ardından başlayan sıkıntılara gün geçtikçe yenisi eklenirken şikayetler de artıyor. Son olarak İstanbul-Samsun uçuşunda yaşananlar bu sıkıntılara bir yenisini daha ekledi. Bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bagajların İstanbul’da unutulduğunu iddia etti. Sosyal medyada da Ajet’e tepkiler art arda geldi.

“PARAMIZLA REZİL OLDUK”

Samsun Çarşamba Havalimanı’na indiklerinde bagajlarını göremeyen yolcular, Ajet Havayolu’nun kendilerini bilgilendirmemesinden ve mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda yetersiz kalmasından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti. Bavullarının bir an önce kendilerine ulaştırılması talebinde bulunan yolcular, Ajet’i sorumsuzlukla suçladı. Bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “04.08.2024  18.45’te Sabiha Gökçen Havalimanı’nından Samsun Çarşamba Havalimanı’na gerçekleştirmiş olduğumuz seyahatimizde yolculuk yapan hiç kimsenin bagajı gelmedi. Paramızla rezil olduk. Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Valizlerimizin nerede olduğu bile belli değil” ifadelerine yer verdi. 

AÇIKLAMA YAPILMADI 

Ajet Havayolu’nun yetkilileri ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Yaşanan bu olay, sosyal medyada tepkilere neden olurken, birçok vatandaş şirketin bu durumu bir an önce çözmesi gerektiğini belirtti. Bagaj skandalınıın aynısı İstanbul-Giresun seferinde de yaşandı. 

YOLCULAR ADIM ATILMASINI BEKLİYOR

Daha önce de Ajet Havayolu’nun düzenlenen seferlerinde rötarlar ve uçuş iptalleri yaşanmış, vatandaşlar da bu duruma tepki göstermişti. Bazı uçuşlarda kaybolan valizlerin olduğu da öne sürülmüştü. Yolcular bu sorunların çözülmesi için yetkililerden acilen bir adım bekliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir