26 Ekim 2024

Beklenen haber geldi: Yıl sonuna kadar hesaplara yatırılacak!

0

Birçok vatandaş, aile destek ödemesi uzatıldı mı, kaç ay daha sürecek ya da ağustos ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak sorularının yanıtını merak ediyordu. Konuyla ilgili bir açıklama, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından yapıldı.

Yaklaşık 2 yıldır uygulanan aile destek programı ödemelerinin kesilip kesilmeyeceği, ne zamana kadar ödeneceği merak konusu oldu. Pek çok kişi de aile destek ödemesi uzatıldı mı diye sormaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. Ekonomik gelişmelerle ilgili konuşan Erdoğan, bir de dar gelirli ailelere özel açıklama yaptı. Böylece, aile destek ödemesi uzatıldı mı diye soranlar için de önemli bir bilgi gelmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Aile Destek Programı’nın 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu.

Aile destek ödemesi uzatıldı mı sorusunun cevabı da böylece verilmiş oldu. Ancak pek çok vatandaş ağustos ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak diye merak etmeye başladı. Konuyla ilgili de açıklama yapıldı.

AĞUSTOS AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak diye merak edenler için ile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın açıklaması dikkat çekti.

Bakan Göktaş, “Türkiye Aile Destek Programımızın bu yılın sonuna kadar uzatılmasının ardından ilk ödemeleri 9 Ağustos itibarıyla vatandaşlarımızın hesaplarına aktaracağız.” şeklinde konuştu.

Bakanın açıklamasına göre; Ağustos ayı aile destek ödemeleri 9 Ağustos 2024 Cuma günü hesaplara yatırılacak. Vatandaşlar şimdiden tarihi beklemeye başladı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir