27 Ekim 2024

Samsun, projelere sahip çıktı! Vali Orhan Tavlı’dan teşekkür

0

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde tüm ilçeler Sıfır Atık Yönetim Sistemi’ni kurarak belge alım sürecini tamamladı. Vali Orhan Tavlı, sıfır atık projelerine verdikleri destek için kurumlara ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Samsun Valiliği öncülüğünde sıfır atıkta farkındalık oluşturmak amacıyla bir çok proje hayata geçirildi, yapılan etkinlikler ve çalışmalarla vatandaşların bilgilendirilmesi sağlandı. Bu çalışmalar ise güçlü işbirliği ile meyvesini kısa sürede verdi. Samsun, Türkiye’ye örnek olarak Türkiye’de Sıfır Atık Sistemi’ne geçen ilk şehir oldu. 

DAHA TEMİZ BİR SAMSUN 

Vali Orhan Tavlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Gelecek kuşaklara daha yeşil, daha temiz bir Samsun bırakmak için yürüttüğümüz projeleri sahiplenen 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aynı şekilde Samsun Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimize ve kurumlarımıza da bu konudaki hassasiyetleri ve katkıları için teşekkür ediyorum.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir