29 Ekim 2024

AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz: “Güçlü Türkiye için çalışmaya devam”

0

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Birlikte, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Her daim halkımızın yanındayız” dedi. 

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Yılmaz, Samsun’daki ziyaret programı kapsamında, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile birlikte, Çarşamba, Terme, Havza, Vezirköprü ilçelerinde belediye başkanları ve parti teşkilatı ile bir araya geldi. Yılmaz, ziyarette bulundu ilçelerdeki yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, “Birlikte, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Her daim halkımızın yanındayız. AK Parti olarak, hizmet belediyeciliği anlayışıyla ilçelerimize değer katmaya devam ediyoruz. Her daim halkımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.   

BİRLİKTELİK VURGUSU 

Yılmaz , ayrıca Çarşamba ziyaretinde İlçe Başkanlığı görevine atanan Ersin Sandıkçı’yı yeni görevinde başarı dileyerek şunları söyledi: “Kendisiyle yaptığımız samimi sohbetin ardından, teşkilat üyelerimizle buluştuk ve ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Milletimize hizmet yolunda, birlik ve beraberlik içerisinde azimle çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye idealine olan inancımızla, her zamankinden daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir