29 Ekim 2024

Samsun Zorlu Koleji transfere doymuyor

0

2 İSİM DAHA 

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve yüksek hedeflerle yola çıkan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Samsun Zorlu Koleji son olarak, iki oyuncu ile anlaşma sağladı.  Kulüp, Mersin Üniversitesi forması ile üst lig sevinci yaşayan 2004 doğumlu guard Gamze Güzel ile Beşiktaş çıkışlı 2 ve 3 numarada görev yapabilen 2006 doğumlu Sıla Açıkgöz’ü renklerine kattı.   

TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK 

Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, hedefleri doğrultusunda, takıma katkı sağlayacak oyuncuları bünyelerine katmaya devam edeceklerini belirterek, “Gamze Güzel, ekibimizin yeni transferi olurken oyuncu geçmiş dönemde Hatay BŞB forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 2006 doğumlu Sıla Açıkgöz ise 2 ve 3 numarada görev yapabilen 2006 doğumlu ve son olarak Beşiktaş BGL’de forma giymişti. İki oyuncuya da başarı diliyorum” dedi. 

SEZON ÖNCESİ MORAL 

Ayrıca, Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, Kadın Basketbol A Takımı Staff ekibi ve oyuncularla ilk buluşmayı gerçekleştirdi. Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, “Katılımlarından dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Şube Müdürümüz Olgay İnci ve İlkadım Gençlik ve Spor Müdürümüz Murat Turan’a teşekkür ediyorum. Samsunumuza şampiyonluk çok yakışacak.” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir