28 Ekim 2024

Samsun’da Zorlu Eğitim Kurumları’nda çocuklar mutlu

0

Zorlu Eğitim Kurumlarının hayata geçirdiği Zorlu Çocuk Üniversitesi yaz okulu ile yeni eğitim öğretim yılına başladı. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin bulunduğu çocuk üniversitesi, yaz okulunda bir çok etkinlikle çocuklar eğlenceli vakitler geçiriyor. Sabah saatlerinde Zumba yaparak güne başlayan çocuklar sportif sanatsal bir çok etkinlikle hafta içi her gün okula geliyorlar. 

İNGİLİZCE ETKİNLİKLER ÖN PLANDA

Çocuk üniversitesi VIP konsept anaokulu ve ilkokulunun en önemli özelliklerinden biri yabancı dil ve atölyeler ağırlıklı bir eğitim modeli benimsiyor olması. Çocukların haftada 14 ile 20 saat arası İngilizce dersi işleyeceği eğitim modeli “maruz bırakarak öğretme” Tekniğini benimsiyor. Yaz okulunda İngilizce etkinliklere başlayan çocuklar şarkılarla ve oyunlarla dil eğitimine başladılar. 

Zorlu Çocuk Üniversitesi plan ve programları hakkında bilgi veren kurucu Ergin Zorlu: “Zorlu Eğitim Kurumları’nın vizyonunu en iyi şekilde sürdürecek olan Zorlu Çocuk Üniversitesi Kampüsümüz, İstanbul Aydın Üniversitesi çözüm ortaklığı ve Bil Eğitim Kurumları işbirliği ile ‘VIP KONSEPT’ okulumuzda; 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında Samsun’da uygulanmayan bir eğitim modelini hayata geçirmekteyiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bu kapsamda Zorlu Çocuk Üniversitesi okulumuzdaki bir çok çeşitli ve renkli etkinlikle öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçiriyor” dedi. 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına VIP Anaokulu ve İlkokulu Eğitim Öğretim Programı

Yabancı Dil Eğitim Sistemi
Haftalık 20 saat İngilizce Eğitimi
Bilim ve Araştırma Atölyeleri
Sanat ve Yaşam Atölyeleri
Uzman Psikologlar ile Rehberlik Çalışmaları
Hibrit Eğitim Platformu 
Fiziksel Gelişim ve Sağlık
Sabah Öğrenme Motivasyonlarımız 
Kids Yoga
Kids Morning Dans 
Kids Medition
Kids Zumba 
Kids Stretching
Bireysel Öğrenmeye Yönelik Etkinlik ve Aktiviteler

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir