25 Ekim 2024

Samsun’u sağanak vurdu: Kilise ve Baruthane Kavşağı su ile doldu

0

SAMSUN’DA SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Samsun il genelinde hafta sonu metrekareye 150 kilonun üzerinde yağış düştü. Bugün de saat 14.30’da başlayan sağanak yarım saat kadar sürdü. Ani bastıran sağanak dolayısıyla şehir merkezindeki birçok cadde ve sokakta su birikintisi olurken, bazı işyerlerini de su bastı.

SAĞA SOLA KAÇTILAR

Meteoroloji ve AFAD’dan herhangi bir uyarının yapılmadığı bu günde vatandaşlar sürpriz sağanağa hazırlıksız yakalandı. Birçok kişi yağmurdan daha fazla etkilenmemek için sağa sola kaçıştı, binaların altına sığındı.

VATANDAŞLAR ZORLUK ÇEKTİ

Kısa süreli etkili olan sağanak sonrası vatandaşlar sularla kaplı olan caddelerde yürümekte zorluk çektiklerini belirtirken, araçlar ise patlayan rögar kapaklarının arasından geçmekte zorlandı.

YAĞMUR ARDINDAN GÜNEŞ AÇTI

Sağanak nedeniyle Kışla Mahallesi’nde de caddeler dere gibi aktı. Yağmurun ardından Samsun şehir merkezinde tekrar güneş yüzünü gösterdi.

KİLİSE VE BARUTHANE KAVŞAĞI SU İLE DOLDU

Kilise Kavşağı’ndaki alt geçit suyla doldu. Trafik ekipleri güvenlik için araç geçişlerine izin vermedi. Baruthane Kavşağı’ndaki köprü altında, yağmurun getirdiği çamur ve taşlar mazgalları tıkadı. Oluşan su birikintisi yayaların geçişini engelledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir